Dwarsfluitles

De dwarsfluit is toch wel een erg bijzonder instrument. De pure en onschuldige toon kan vol overgave hart en ziel raken. Het is een van de oudste instrumenten ter wereld (de fluit bestaat al 60.000 jaar!), en een van de weinige blaasinstrumenten met een open mondgat, die de ‘open’ zuivere toon mogelijk maakt.  Wil jij ook dwarsfluit leren spelen? Neem dwarsfluitles in Amsterdam Nieuw-West.

De eerste weken zul je vooral aan het oefenen zijn om geluid uit de dwarsfluit te krijgen en de eerste tonen te leren spelen. Vanaf dan kan je al snel meer tonen leren en meer muziek gaan maken. In de lessen wordt gewerkt aan techniek, muziektheorie en luistervaardigheden. Bovenal wil ik je helpen om echt muziek te gaan maken. Je mag ook zeker zelf kiezen welke muziek of welk genre je graag speelt!

Kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen zijn van harte welkom om de dwarsfluit en het muzikantschap te ontdekken. Weet je nog niet zeker of de dwarsfluit jou instrument is? Heb je nog niet kunnen kiezen tussen alle instrumenten? Neem dan een proefles. Tijdens een proefles mag je op mijn beginnersfluit proberen (je hoeft dus nog geen eigen instrument aan te schaffen), en laat ik je de mooie en uitdagende kanten van de dwarsfluit ontdekken. Vervolgens kan je zelf een beginnersfluit aanschaffen, bijvoorbeeld bij Matthew’s Music  of op Marktplaats.

Lessen vinden momenteel plaats in mijn studentenstudio in Amsterdam Nieuw West. 

Neem contact op voor de mogelijkheden.

30 minuten les kost €20*. Voor 1 uur les vraag ik €40.

*Voor beginners raad ik de lessen van 30 minuten aan. Later kan je desgewenst overstappen op de langere lessen.

Bij de cursus werken we met lesmateriaal afgestemd op jouw muzikale voorkeur, aangevuld met een gedegen lesmethode. De lesboeken zijn niet inbegrepen bij de cursusprijs.